Presă

Lupus Dacus, povestea unor muzicieni de succes care cântă ritmuri medievale
Lupus Dacus este o formaţie de muzică medievală din Arad. Toţi membrii sunt muzicieni profesionişti şi cântă la instrumente ca acum câteva sute de ani. Au concerte în toate colţurile ţării, dar şi în străinătate.
Citește mai mult
Clasic e fantastic cu Lupus Dacus la Ateneul Roman
Cu ocazia Zilei Europei, concertul educative Clasic e fantastic a fost sustinut de formatia de muzica medievala Lupus Dacus care a prezentat un program de muzica veche si traditionala din diferite zone ale Europei, in aranjamente si compozitii proprii.
Citește mai mult
Concert Lupus Dacus la Colegiul de arte "Sabin Dragoi
Concert Lupus Dacus la Colegiul de arte "Sabin Dragoi" din Arad, pentru copilași ucrainieni stabiliți în Arad din cauza razboiului.
Citește mai mult
"Ordinul Cavalerilor Lup" - Lupus Dacus
„Ordinul Cavalerilor Lup” - Trupa noastră cântă cu pasiune, un foarte îndrăgit, și cu gust de public, muzică medievală cu influențe balcanice și compoziții proprii.
Citește mai mult
Lorem ipsum dolor sit amet
Nam nec est consequat, mattis metus non, venenatis ligula. Vestibulum feugiat convallis libero vitae hendrerit. Fusce vulputate, ligula a hendrerit tristique
Citește mai mult
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus mattis
Nam nec est consequat, mattis metus non, venenatis ligula. Vestibulum feugiat convallis libero vitae hendrerit. Fusce vulputate, ligula a hendrerit tristique, libero dolor faucibus erat, ut dignissim dui ante ut sem. Proin in ligula non elit faucibus porta. Curabitur neque mauris, auctor eu cursus sed, vehicula quis tellus
Citește mai mult